maanantai 26. tammikuuta 2015

Joululahjasukat siskolle

Siskon lasten sukkien valmistuttua viikko ennen aattoa, aloitin hullun vimmalla kutomaan siskolle sukkia. Pieni toivonkipinä mielessä kudoin aina kun vaan voin. Lopputulema oli että aamulla sain sukat pääteltyä valmiiksi, kun illalla toimitin paketin siskolle. Niin kova kiire kutoessa oli etten ehtinyt itse sukkia kuvaamaan. Sisko siis kuvasi lahjansa jouluna.


Sukassa on varrssa ja kantapäässä vaalean sinistä. Varren raidat ja sukan kärjet ovat tumman siniset, ei mustat. Turkoosin sininen vuorottelee vaalean liilan ja turkoosin sinisen kanssa sukan kärjessä.

Sukat on juuri sopivan kokoiset siskolle. Mikä ettei kun meillä on niin saman kokoiset jalat :D

2 kommenttia:

  1. Sulta tosiaan pukkaa sukkaa sitä tahtia tänne blogiin, ettei niitä ehdi edes kommentoimaan :D Hienoja sukkia olet tehnyt, hienoja väriyhdistelmiä, mutta mitäpä muuta voi odottaakaan, kun osaat piirtää ja kuvat - sulla siis silmää löytyy! Mun väriyhdistelmät on aina ihan vaan "intuitiolla - tyyliin: toi vois olla kiva ton kanssa ja sitt toi" - ei mitään ajatusta siitä sopiiko ne oikeasti toisiinsa. Mutta onko sillä loppujen lopuksi väliä? :D :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, nyt pikkusen hidastuu kun on kipeä peukalo, niin ihan kauheesti ei voi kerralla kutoa. Kudon kuitenkin ja tällä viikolla saanen valmiiksi taas yhdet sukat. Sitä en tiiä mihin kaikkine sukkineni joudun :D Sattuman valitsemat värit on parhaat. Aion mm kutoa sellaiset jämä lanka sukat jotka on tehty kokonaan päättelylangoista ;)

      Poista