keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Joululahjoja teini-ikäiselle kummipojalle

Vuorossa on kummipojan joululahjat

Itsenäisyyspäivänä odotellessani tietoa kummipojan lempiväreistä, aloitin tekemään sukkia. Päivän teemaan sopivat sukat syntyi kuin itsestään sinivalkoisilla langoilla. No okei osa on harmaatakin, mutta nämä on niin suomalaiset sukat kuin on langat. Tumma sininen on Ville-sukkalangan loppu ja muut on seiskaveikkaa. Sukan kokoa arvoin jonkun verran, kun en ollut varma minkä kokoinen jalka kummipojalla on. Nopealla päättelyllä tein sukat jotka ovat omalle liki saman ikäiselle teinipojalle sopivat. Kuulemma koko on 43-44 joten saatoin onnistua. Vielä en tiedä miten jalkaan mahtuivat.
Sitten sain tiedon ettei värillä ole väliä kunhan on musta. Näin olin arvellutkin ja jouduin lankaostoksille. Tavan marketista onneksi löytyy seiskaveikkaa mustana. Kaverilta sain peruspipon ohjeen, jota käytin ensimmäistä kertaa. Hieman jännitti kutominen mustalla langalla. En ole aiemmin kutonut mustalla, koska olen pitänyt sitä työläänä värinä, kuten kaikkia tummia värejä. Aloitin sukkapuikoilla, mutta jouduin vaihtamaan pyöröpuikkoihin, kun tuntui että silmukat tippuu koko ajan puikoilta. 


  Lopputulokseen olen kuitenkin ihan tyytyväinen. Tällaisen pipon voisin tehdä itsellekin. Tosin värinä olisi jotain muuta kuin musta. 


Kummipojan joulupakettiin sujahti siis musta peruspipo ja suomisukat. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti