maanantai 18. tammikuuta 2016

Ylläripylläri 4/5

Neljäs kaveri sai sukat.

Taas käytin apuna fasebookin kuvia ja kuikuilin sopivaa teemaa. 

Ulkona paukkui järjetön pakkanen(-24°C). Haaveilin kesän lämmöstä rantahiekasta, auringon lämmittämistä kallioista, heinämättäistä ja rantakukista. Siitä se ajatus sitten lähti. Tosin ehdin kolme kertaa purkaa ja aloittaa uudestaan ennen kuin sain mieleisen rytmin päälle. 

Varteen käytin mallina sukkakirjasta löytynyttä ilopillerin sukkia. Kuvio muistuttaa männyn kilpikaarnaa, joka sopi hyvin tähän kesäisen luonnon kaipuuseen. Jännitin valtavasti mitä vastaanottaja tykkää tästä sekalaisen näköisestä sukasta. Kantapäähän tein ruudukko kuvioisen vahvistetun kantapään.

 
Sukkien varteen virkkasin yhteensä kuusi punertavaa kukkaa. Ulkosyrjälle kaksi ja sisä reunan puolelle yhdet.
 Lopputulokseen olin kuitenkin tyytyväinen. Jännitin todella paljon mitä saaja tykkää. Ilmeisesti tykkäsi, kun kuvan kanssa jakoi facebookissa kiitoksen.


1 kommentti:

  1. Ja taas kerran kauniit sukat! Sinulla noita ideoita löytyy kuin liukuhihnalta! Mä haluaisin opetella tuon kantapään, mutta kun ei muka ole ollut aikaa ja sitten kun olisi niin olen taas jo unohtanut....
    Nyt kirjoitan sen muistikirjaan ylös - kirjoitan siihen tän sun blogipäivityksen muistiksi, niin muistan ainakin täältä katsoa, mitä tarkoitan! :D

    VastaaPoista