tiistai 3. helmikuuta 2015

Makkaravarret

Löysin kaupasta ihanaa lankaa. Tiedän ettei pitäisi ostaa, mutta jos nyt tämän kerran... Kyseessä on Novitan 7veljestä raita.  Ihanan viileät sinisen sävyt. Samalla päätin sitten kutoa sukkaan tuollaisen vähän erilaisen varren.


Alussa ei oikein ollut ideaa valmina. Piti miettiä teenkö kääntövarren vai en.

Vaikka tarkoitus ei ollut tehdä itselle sukkia, niin voi olla että pidän nämä silti. Varresta tuli vähän hassu.


Ensimmäinen sukka valmiina. Toinenkin valmistuu kohta.


Vartta voi pitää suorana tai sen voi kääntää kaksin kerroin.
Millä näistä raaskii luopua? Ja jos en luovu niin mihin nämä kaikki sukat mahtuu? 

Ainakin tässä vaiheessa alkaa tulla esiin myös tarve säilyttää kaikkia lankamassoja jossain muualla kuin makkarin lattialla kymmenissä kasseissa ja pusseissa. Olisko ideoita?

1 kommentti:

  1. Tuota....en ole edes laskenut kuinka monet villasukat mulla on ihan itselläni. Just tein itselleni toiset unisukat, eli niitä on kahdet.
    Kahdet pöllösukat. Sitten on yhdet mummun tekemät sukat, mummua ei enää ole :(. Ja yhdet sukat, joka tein mummun opissa. Yhdet sukat 7 veljestä lintusarjan langasta, joka oli tietysti Pöllö... Ja ainakin kahdet "muuten vaan kivan värisestä langasta" tehdyt sukat. Ja sitten ne yhdet "kunhan nyt tein, kun ei ollut muutakaan tekemistä". Eli siis sehän tekee ainakin - odotas nyt - 10 paria sukkia, eikö? Vai laskinko väärin?

    Siis ne on mun omat sukat. Sitten on tietysti ne, jotka on tuolla tehtynä, sitä ajatellen, että jos vaikka tuliaisiks tai lahjaks tai jotain :D

    VastaaPoista