perjantai 13. helmikuuta 2015

Menita outlet

Äiti lupasi synttärilahjaksi visiitin Menitan outlet-myymälään. Liike sijaitsee Espoossa Soukan ostarilla. Lankakauppa on kahdessa tasossa ja lankoja oli ihan mielettömän iso valikoima. Voi sitä hypistelyn määrää!


Ostoslistalla oli kolme tuotetta. Puikkomitta ja puiset virkkuukoukku ja sukkapuikot.
Lahjalupaukseen kuului toki rahoitusta ja summana oli 40 euroa.


Tämä mittari tuli tarpeeseen, kun ei ollut mitään tietoa näiden vanhojen puikkojen koosta.


Virkkuukoukuksi valitsin Prymin bamboo -koukun. On ihan mielettömän kevyt. Sormet syyhyää että pääsee käyttämään.


 Sukkapuikoiksi valitsin saman merkkiset bambu tikut. Nämäkin on niin kevyet että ihan hirvittää. Seuraaviin sukkiin koekäytän varmasti!

Edellä olevat maksoivat yhteensä 18 euroa, joten loppu rahalla saatoin sitten valita lankoja.

Tätä usva-lankaa olen hipelöinyt jonkun verran kaupassa. Nyt käytin tilaisuutta hyväksi ja ostin sen. En ole ihan varma mitä siitä teen. Haluaisin tehdä kaulahuivin tai kolmiohuivin. Mallia tuolle kolmiohuiville ei ole kuin mummin saama huivi. Tarvinnee kysyä serkulta ohjeita, vaikka saksaksi :D


Edellisen langan vieressä oli toista usvaa. Tämä oli niin herkullisen värinen. Yksi isompi tuoliprojekti on suunnitelmissa. Ajattelin että voisin tätä käyttää siinä. Tosin voi olla että tarvitsee ostaa muutakin lankaa kyseiseen tarkoitukseen.


Viimeinen valinta rysäytti kokonaissumman viisi euroa yli budjetin, mutta pakkohan mun oli saada saksalainen raitasukkalanka. Oli vielä niin omat värit tässä. Näiden kanssa aion kokeilla noita uusia puikkojani.

Niin paljon jäi kaikkea ihanaa kauppaan että pakko siellä on vielä käydä uudestaan. Yhteen peittoprojektiin tarvitsen mm ruskean sävyisiä lankoja.

Lottovoittoa odotellessa ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti